tirsdag 4. juni 2013

Sommerutstilling 2013

I dag var vi på biblioteket i Lillesand og så på utstillingen som Lillesand Fotoklubb har hengende der fra 1. juni til slutten av august. Der møtte vi Dag (leder i klubben) og han ba oss om hjelp til å finpusse på plasseringen. Dermed kom bildene bedre til sin rett, og vi var veldig fornøyd med hvordan utstillingen fremstod.

 



Pixeljentene +1 har deltatt med bilder og temaet og utforming var fritt. Her kan publikum stemme på det bilde eller bildene de liker. En stemmeurne er satt ut med stemmesedler. Det blir trekt ut en av stemmegiverne som blir tildelt en gave. Her er også en oversikt over fotografene og prisliste da noen av bildene er til salgs.

På en tv-skjerm rullerer det andre bilder fra medlemmer av klubben som har deltatt i en intern konkurranse hvor temaet er "Livsglede". Det er en fagjury som bedømmer og premierer de bildene.

KOM OG SE!!!

En pixeljente etter finpussen.
Foto: Gunn M. Benning-Rogers
 

3 kommentarer:

  1. Var innom utstillinga på mandag og kikka. Varierte bilder, og flotte utstillingsvegger. Ser ut til at dere har flytta utstillinga til et annet sted i bibliotekslokalet nå, med mer lys og bedre plass til å gå og se. :-) Lykke til med masse besøk, og mange stemmer ift. konkurransen!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det ble mye bedre, og vi får inn flere bilder i kveld også så nå blir det bra :)

      Slett
  2. Denne bloggen har jeg ikke sett før! Hehe. Gleder meg til å se bildene deres på utstillinga :-)

    SvarSlett