fredag 24. mai 2013

Første blogg-innlegg...


Hei Pixeljenter. Vi har nå etablert en blogg til oss jenter, og andre som synes det er gøy å følge med på hva vi gjør. Ideen kom etter at vi var på klubbmøte i Lillesand fotoklubb og de hadde besøk av Biofoto Sørlandet. De viste oss deres blogg og det så ganske enkelt ut. Vi ønsker å dele bilder, ideer og opplevelser med hverandre. Vi har en lukket facebook gruppe for medlemmene, men vi linker ofte saker fra bloggen på våre egne fb - sider.


Fra Danmarksturen. Foto: Hege Ødegård



Det er Gunn, Hege og Mariann som legger inn innlegg, og vi blir veldig glade hvis dere har en liten sak dere ønsker å dele med oss. Send oss gjerne en epost med bilder på pixeljentene@gmail.com og vi legger det inn for dere.

Vi reiste på tur til Danmark i begynnelsen av mai 2013 og hadde fire dager med fotografering, kursing og sosialt samvær med deltakere fra Lillesand Fotoklubb. Og Pixeljentene måtte nesten endre navn til "Pixeljentene + 1" da vi hadde æresmedlem med oss, Martin. Flott å være på tur med deg!

Havørn fra Ørnereservatet. Foto: Hege Ødegård
 
 
Første dag var vi i Ørnereservatet som ligger i Nord-Jylland. Her gjaldt det å ha highspeed på og ta bilder med rask lukkertid. Og motivene var flotte. Andre dagen brukte vi til shopping (det regnet) og vi gikk til Bilka og Japan Foto sin butikk der. Noen kikket etter kamera, andre etter objektiv. Det ble ikke stor handel da vi har en butikk i Kristiansand med mer utvalg. Tredje dagen ble brukt til fotokurs med vår foto venn, Kjetil Løite. En utvandret sørlending som jobber som reklamefotograf med eget firma i Aalborg. Han viste oss flere teknikker og vi knipset i veg.
 
Siste dagen reist vi inn til Aalborg og så på arkitektur og by- fotografering.
 
Av Hege Ødegård
 
 
 


1 kommentar:

  1. Så utrolig moro å høre at dere ble inspirert av oss i BioFoto Sørlandet til å lage deres egen blogg! :-) Oppstarten på bloggen er veldig bra! Superfin layout! Gleder meg til å følge med på det dere pixeljenter driver med av fotografering! Lykke til med bloggen, og grattis med flott oppstart!

    Hilsen Anne-Lise (leder for BioFoto Sørlandet)

    SvarSlett